Vi benytter kun funktionelle cookies, der er nødvendige for, at siden fungerer, som den skal. Vi opsamler ingen statistik eller andre oplysninger om dig eller din færden på sitet.

Gode råd

Vi vil gerne hjælpe dig med at komme godt i gang med din indsamling og hjælpe så mange udsatte børn som muligt. Vi hjælper dig gerne, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

1. Sådan kommer du i gang

Ingen kan lide at være den først. Det er derfor, at det er en god idé, at du starter med at give det første bidrag (og gerne et generøst et). Så er det mere sandsynligt, at andre vil bidrage.

2. Fortæl folk hvorfor det er vigtigt

Det vigtigste, du kan sige i denne meddelelse, er, hvorfor du samler ind. Lad din familie og venner vide, hvorfor det er vigtigt for dig - det er det, de er mest interesserede i.

3. Start med dine nærmeste

Det er altid bedst at starte med at skrive til dine nærmeste, fordi det er mest sandsynligt at de vil give et bidrag. Prøv at sende nogle personlige beskeder (SMS, emails, messenger) til dine nærmeste for at opbygge momentum.

4. Sociale medier

Når du har modtaget dine første donationer, er det på tide at benytte sociale medier. En af de bedste strategier, er at tagge folk og taakke dem for for deres donationer, når du beder om nye donationer. Dette spreder dit budskab bredere, og dem, du spørger, kan se, at du allerede har støtter bag dig.

5. Engager med e-mail

Vær ikke bange for at sende et par opfølgningsmails. E-mails er lette at overse, og folk åbner dem ofte hurtigt og glemmer så at komme tilbage til dem. Brug e-mails til at opdatere folk med din fremgang, når du rammer forskellige milepæle (50%, 75% osv.), og spørg dine støtter om at hjælpe dig med at nå den næste milepæl.

6. Fortsæt med at takke og opdatere

Som flere fra dit netværk støtter dig, bliv ved at takke dem på sociale medier og bliv ved at dele din fremgang. Del vores beskrivelse af, hvad pengene går til, og hvilken forskel du gør. SOS Børnebyerne takker dig for dit engagement.


Klar? Start din indsamling i dag

Det tager kun to minutter at oprette din indsamlingsside. Giv den et navn, et billede og så er du klar til at samle penge ind til SOS Børnebyernes forebyggende arbejde.