Landsindsamling 2020 - du kan samle ind hjemme fra sofaen

Søndag den 20. september skulle tusindvis af frivillige indsamlere været på gaden over hele landet for at samle ind til udsatte og forældreløse børn. Som corona-situationen ser ud lige nu, har vi desværre valgt at aflyse den fysiske del af vores landsindsamling. Vi har alle et ansvar for at passe på hinanden i denne tid.

Vi aflyser med tungt hjerte, for der er mange børn ude i verden, der har brug for at blive passet på. Særligt nu, hvor corona har lukket hele samfund ned verden over. Nedlukningen betyder blandt andet, at børnene ikke kan komme i skole, og samtidig betyder nedlukningen, at deres familiers indtægt forsvinder. Det sætter børnene i en ekstremt sårbar situation, og de har hårdt brug for vores hjælp.

Men du kan samle ind hjemme fra sofaen ved at oprette din personlige online-indsamling her på siden. Klik på "Start indsamling" knappen og opret din egen indsamling - eller læs mere om hvordan du kommer godt i gang her.

Din støtte giver forældreløse og udsatte børn en tryg barndom i en SOS-børneby og hjælper fattige og udsatte familier, så de selv kan tage vare på deres børn. Tak fordi du hjælper os, og fordi du deler vores drøm om, at alle børn skal vokse op i et kærligt hjem ❤.

Held og lykke med din indsamling.

 

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close