Mærkedage og mindehøjtideligheder

Fylder du rundt, har du jubilæum, eller ønsker du i forbindelse med en mindehøjtidelighed at samle ind til et velgørende formål i stedet for at modtage blomster og gaver?

Så kan du her vælge at oprette en online indsamling i anledning af mærkedagen eller mindehøjtideligheden. I stedet for at modtage blomster eller gaver du ikke mangler, kan du opfordre dine venner, familie, kollegaer og andre i omgangskredsen til i stedet at donere et valgfrit beløb til din indsamling hos SOS Børnebyerne.

Donationerne, der bliver samlet ind i forbindelse med indsamlingen, er med til at sikre flere udsatte og forældreløse børn et kærligt hjem, en tryg opvækst, en uddannelse og en fremtid.

Du opretter indsamlingen her på siden. Så får du tilsendt et link, som du deler på de sociale medier og kan sende videre til venner og familier. Du får desuden løbende en oversigt over dem, der har givet et bidrag til din indsamling, og du kan se, hvor meget der er samlet ind i alt.

En indsamling til fordel for SOS Børnebyerne i forbindelse med en mærkedag eller en mindehøjtidelighed er et værdifuldt bidrag til udsatte og forældreløse børn.

Tak fordi du gør en forskel for forældreløse og udsatte børn.

 

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close