Vi benytter kun funktionelle cookies, der er nødvendige for, at siden fungerer, som den skal. Vi opsamler ingen statistik eller andre oplysninger om dig eller din færden på sitet.

Indsamlingsområder

Landsindsamling 2022

Landsindsamling 2022

Til SOS Børnebyernes landsindsamling søndag den 8. maj 2022 går vi på gaden for verdens mest udsatte børn. Pengene fra landsindsamlingen er med til at give nogle af verdens mest udsatte børn mulighed for at vokse op med kærlighed og tryghed – hvad enten det er i den biologiske familie eller i en ny familie i en SOS Børneby.  
Støt børn ramt i Ukraine

Støt børn ramt i Ukraine

Når du giver et bidrag til denne indsamling, er du med til at hjælpe udsatte børn og sårbare familier ramt af konflikten i Ukraine. Tak for din støtte.
Hjælp forældreløse og udsatte børn

Hjælp forældreløse og udsatte børn

Hjælp udsatte børn med at få en tryg opvækst. Støt SOS Børnebyernes generelle indsamling.
Mærkedage og mindehøjtideligheder

Mærkedage og mindehøjtideligheder

Fylder du rundt, har du jubilæum og ønsker du at samle ind i stedet for at modtage blomster eller gaver? Du kan også lave en indsamling i forbindelse med en mindehøjtidelighed. Opret en digital indsamling, som venner, familie og kolleger kan donere til.
Børn hjælper børn

Børn hjælper børn

Når du giver et bidrag til denne indsamling, er du med til at hjælpe udsatte børn og forældreløse børn med at få et kærligt hjem, en uddannelse og en fremtid. Tak for din støtte til SOS Børnebyerne.
Støt børn ramt af katastrofer

Støt børn ramt af katastrofer

Opret din egen online indsamling og støt katastroferamte børn. Når voldsomme jordskælv eller oversvømmelser og cykloner lægger et helt land i ruiner. Når kyster rammes af tsunamier. Når krige og konflikter splitter familier ad eller sult og hungersnød truer børns liv, så har SOS Børnebyerne altid fokus på at hjælpe børnene. Når du samler ind til SOS Børnebyernes katastrofefond, hjælper du udsatte børn og familier, der er ramt af katastrofer. Dit bidrag bliver brugt, hvor behovet er størst lige nu.