Vi benytter kun funktionelle cookies, der er nødvendige for, at siden fungerer, som den skal. Vi opsamler ingen statistik eller andre oplysninger om dig eller din færden på sitet.

Landsindsamling 2022

Søndag den 8. maj 2022 samler vi ind i hele Danmark. Kan du ikke samle ind denne dag, eller har du ikke lyst til at stemme dørklokker, så kan du nu samle ind hjemme fra sofaen ved at oprette din personlige online-indsamling her på siden.

Oprette en side

Det er nemt at gøre en verden til forskel for et barn, der er helt alene. Klik på knappen "Start indsamling" og opret din egen indsamling.

Del linket

Du modtager en mail med linket til din indsamling. Du kan dele linket på sociale medier eller sende det i en mail til alle dem, du gerne vil opfordre til at støtte din indsamling. Send linket til venner, kollegaer og alle andre i dit netværk og få dem til at bidrage, dele og støtte din indsamling.

Din indsamling er i gang

Med din støtte er du med til at give forældreløse og udsatte børn en tryg barndom i en SOS-børneby og hjælper fattige og udsatte familier, så de selv kan tage vare på deres børn. Tak fordi du hjælper os, og fordi du deler vores drøm om, at alle børn skal vokse op i et kærligt hjem ❤. Held og lykke med din indsamling!

Indsamlinger du kan støtte

Vi har sammen indsamlet

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Tak for støtten. Du er med til at gøre en forskel.